2013. június 21., péntek

HATALMAS AKCIÓ !!! RUGALIFT RÁNCTALANITÓ KÉSZÜLÉK - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Ruga lift ránctalanitó készülék , nem használt a doboza kicsit sérült , de ez jelentéktelen , a bolti ár akár 60 % -a árán adom ! Ez az olasz gyármány használható a homlok és a szemköz ráncaira , a szemráncokra , a száj ráncaira , az ajak kontúr megerősítésére ! Itt a nyár fokozza a szépségét ezzel a termékkel !
Rugalift ránctalanító készülék
Serkenti a természetes kollagén- és elasztinszintézist az exudatív reakció kihasználásával. A hatás nem tart örökké, de rövid utókezelésekkel hónapokig fenntartható. Módszerünk klinikailag tesztelt.  
A Rugalift szépészeti, nem pedig gyógyászati segédeszköz. A gyártó cég nem vállal felelősséget a készülék rendeltetésének nem megfelelő használatból, valamint az útmutatásban leírtaktól eltérő tisztításból, karbantartásból eredő károkért, balesetekért. Ezért kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!  
A módszer
A Rugalift által nyújtott kezelés elve a bőr stimulációján és az ezzel keltett reakción, az exudatív fázison alapszik. Mikroelektródákon keresztül érkező MLM mikroáram segítségével a ráncok szelektív kezelése során a bőr alatt lokális hő keletkezik. Ez a hő olyan helyi ödémát eredményez, amely a rostképző sejtek vándorlásából és szaporodásából származik; ezek a sejtek végzik majd a szövetek regenerálását.
Kezelés során a sejt extra hőenergiában részesül, s ez az ATP termelődését katalizálja. Az ATP (adenozin-trifoszfát) a sejtek anyagcseréjéhez, a fehérjeszintézishez szükséges vegyület. Jelen esetben a kollagénrostok és az elasztin szintézisét fogja elősegíteni. Idővel a kollagén, az elasztin és a glükóz-amino-glikánok kiürülnek. Ezek az anyagok tartják a nedvességet a bőrben, amitől az fiatal és rugalmas lesz.
Mikroelektródáival a Rugalift a bőr szintjén stimulálja a bőralja-réteget, ezzel ösztönzi a rostképző szöveteket kollagén- és elasztinszintézisre. Ez a mechanizmus szakít azzal a felfogással, miszerint a kollagént kívülről kell a testbe juttatni - jelen esetben a kollagént maga a szervezet állítja elő. A kezelés serkenti a sejtképződést, a rostképzők élénkítése révén pedig a kollagén-termelést. Szemmel látható és tartós eredményt körülbelül tíz kezelés hoz. Néhány kezelés visszahozza a bőr erejét és rugalmasságát, a ráncok és az öregedés egyéb jelei eltunnek.
Szuperszelektív feltöltés
A feltöltést azért nevezzük szuperszelektívnek, mert a mikroelektródák kizárólag a ráncot, nem pedig az egész arcot töltik fel. Az MLM mikroáram különleges elektródákon keresztül érkezik (5-11 elektróda), melyek egy sorban helyezkednek el, és pontosan illeszkednek a bőr barázdáiba.
A módszer lényege, hogy a kisebb-nagyobb ráncok alatti bőrt stimulálva megindul a rostképző anyagok termelődése (exudatív fázis). A ráncok már az első alkalmazás után kisimulnak, a bőr alatt felgyülemlett nedvesség (ödéma) miatt. A feltöltés serkenti a sejtújraképződést és a kollagéntermelődést. Körülbelül tíz kezelés látható és tartós eredményt hoz.
 
Személyes átvétel nincs!
Csak az licitáljon aki meg is szeretné venni a terméket!
Ügyeljen a licitáláskor a pontos összegre!
Vissza nem veszem a terméket !!!
Kérem nézzen szét a többi aukcióim között , találhat antik műtárgy régiség kategóriában , gyűjtemény és más kategóriákban termékeket , amelyeket olcsón megszerezhet tőlem : )
2 héten bellül vegye fel velem a kapcsolatot ( az emailt szeretem )
Köszönöm a vásárlást!


Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Az aukció vége: 2013-06-24 21:43
. HATALMAS AKCIÓ !!! RUGALIFT RÁNCTALANITÓ KÉSZÜLÉK - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése