2013. április 27., szombat

Arany tömb 3d.figurás ékszer pendrive 8GB. USB.2.0 - Jelenlegi ára: 4 899 Ft


Arany tömb 3d. figurás ékszer pendrive 8GB. USB. 2. 0 / SZAM PD Pendrive, és ruházati kiegészít_ egyben! Az igazi 2 in 1! Akár kulcstartónak, akár nyakláncnak. Meseszép 3 dimenziós, figurás adattároló. A pendrive kapacitása 8 Gb. Ez nem vicc, tényleg ilyen nagy, és ezért tényleg nagyon hasznos. Akár képeket, akár adatokat, de, még programmokat is tárolhat rajta. A nagyon nagy kapacitásnak köszönhet_en nélkülözhetettlen munkaeszköz, de nem egyszer_ munkaeszköz! Egy exklúzív munkaeszköz. Ahogy el_veszi, láthatja a döbbenetet a kollegái, ismer_sei szemében, de ez a döbbenet, csak pár percig tart, mert nagyon gyorsan átvált irígységre!
2. 0 USB portja lehet_vé teszi a gyors adatátvitelt! Tárkapacitása 8 Gb melyen könnyedén tárolhat adatokat, képeket, dokumentumokat vagy akár filmeket is! 3 dimenziós fémháza kifejezetten stílusos megjelenést biztosít és megvédi az üt_désekt_l, karcoktól és az egyéb sérülésekt_l adathordozóját! A maximális védelem érdekében a használaton kívüli pendrive USB portját ne hagyja szabadon! Plug & Play technológiájának köszönhet_en az eszköz telepítését a számítógép saját maga végzi el! Akár Win, akár Linux, de még IOS rendszerrel használható!
1db 8Gb-os 3 dimenziós pendrive.
Ajándékozza meg kedvesét ezzel a csodás ékszer pendrive-val
Nem sok ember hord aranytömböt a zsebében!
Legyen Ön az egyik!!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 4 899 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:26
. Arany tömb 3d.figurás ékszer pendrive 8GB. USB.2.0 - Jelenlegi ára: 4 899 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése