2013. augusztus 31., szombat

Gyémánt/brill eljegyzési gyűrű- jegygyűrű 0.29ct - Jelenlegi ára: 47 500 Ft

Gyönyörű, ámde szolíd eljegyzési gyűrű eladó a következő paraméterekkel:
-0. 29ct természetes, kezeletlen(nem lézerrel tisztított!! ) gyémánt: 11db kő-briliáns csiszolással
-szín: G
-tisztaság: Si3
-anyaga: 14k fehér arany- 1, 12gr
-gyűrű mérete: 48, 5 (méretre igazítható)
Figyelem!!
A félreértések és egyéb járulékos problémák elkerülése végett, a gyűrűt a vevő saját költségére bevizsgáltathatja, de csak független állami szakértőnél, vagy erre a célra létesített hivatalos laboratóriumban.
Ez azért fontos, mert nem szeretném, hogy holmi zálogházi kupec néhány tízezer forintot ajánljon fel az ékszerért, illetve, hogy magát képzettnek valló ékszerész félvállról adjon -szerinte pontos- információt az ékszerről, illetve a kövekről. Az én áraim a hazai kereskedelmi/bolti ár töredékét képezik, és igyekszem arra törekedni, hogy ez így is maradjon!
A termék eredetiségére( arany és drágakövek) személyes garanciát vállalok. Tehát ha bizonyítottan nem arany, illetve nem gyémánt amit árulok, akkor visszafizetem a termék árát! Erre természetesen még soha nem került sor, és nem is fog, mert nem árulok hamisítványt semmilyen körülmények között. Kérem nézze meg a rólam szóló értékeléseket is!
Köszönöm!
Személyes átvételére Debrecenben van lehetőség, de tudomásom szerint a postán is lehetőség van mindenféle módon bebiztosítani a gyűrűt, így az az út is járható. Erre csak egy általam kreált összeget adok meg. Természetesen majd a pontos összeget kell a vevőnek kifizetnie.
Kérdésekre szívesen válaszolok.
Jó licitálást!!



Jelenlegi ára: 47 500 Ft

Az aukció vége: 2013-09-20 08:51
. Gyémánt/brill eljegyzési gyűrű- jegygyűrű 0.29ct - Jelenlegi ára: 47 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése