2013. július 24., szerda

15 kapszula Dragon Power (5csomag) - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Figyelem!!!
A terméket jól lezárva  duplán légpárnás borítékba csomagolva küldöm.
590FT Posta
5csomag 15kapszula
Dragon Power
Ezen potencianövelő szer nem gyógyszer, csupán természetes hatású étrend-kiegészítő, melyet a világon több millióan próbáltak már ki – eredményesen!
Alternatív terápiákkal kezelik a szexuális zavarokat, melynek hátterében gyakran lelki okok állnak. E potencianövelő egy olyan készítmény, mellyel minden férfinak lehetősége nyílik szexuális élete minőségének javítására.
A legjobb eredmény elérése érdekében 1 db kapszulát 60 perccel a tervezett együttlét előtt kell bevenni bő folyadékkal.
Max napi 1 kapszula.
Panax Ginseng:
A ginszeng gyökerét évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Már több mint 400 éve termesztik. A kínaiak jensen-nek, azaz embergyökérnek hívják. Nem annyira az emberre kifejtett hatásai (szellemi és fizikai erőnlétfokozó, afrodiziákum), mint inkább a gyökér alakja miatt. Számos, kínai eredetű potencianövelő készítmény alapanyaga.
Brassica
Juncea:
Nagy mennyiségű C-vitamint, rostanyagot, és tumorgátló hatású anyagot tartalmaz. A gyógyászatban belsőleg emésztési panaszok ellen, külsőleg tapaszok formájában, bőrvörösítőnek alkalmazzák.
Apium Graveolens:
A zeller jól ismert gyógy- és fűszernövényünk, amelyet már a görögök is előszeretettel fogyasztottak. Kiváló a vízhajtó tulajdonsága. A görögök már az ókorban fogyasztották gyógyító erejéért, és ezernyi jó tulajdonsággal ruházták fel. Széles körben elterjedt az a hit is, hogy a zeller nemivágy-serkentőként hatásos. A növény hatóanyagai révén erősíti az immunrendszert.



Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2013-08-12 07:55
. 15 kapszula Dragon Power (5csomag) - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése